Sök bidrag av Curo för Retreat spridd bröstcancer

Ro i själen – återhämtning på Sigtunastiftelsen 18 – 20 april 2018 i samarbete med MOW Hälsa Nu har Amazona möjlighet att erbjuda dig som är med i någon av våra LEVA-samtalsgrupper att komma på en tre dagars retreat med fokus på själslig återhämtning. Platsen vi valt är som hämtad från Italien och arkitekturen är inspirerad av husen i Toscana. På Sigtunastiftelsen är andlighet och inspiration en del av verksamheten och i skydd av historiens vingslag och hundraåriga traditioner vet vi att miljön är som klippt och skuren att hjälpa besökaren till själslig ro.

Under tre dagar, fredag förmiddag till söndag eftermiddag, stannar vi med oss själva och varandra, får tid för att fördjupa samtalet och dela reflektioner. Du lyssnar in kroppens signaler, får lite mer utrymme för dig själv och dina funderingar. Temat är livsmod, självinsikt och andlighet med syfte att erövra en plats av ro i själen.

Ledare för återhämtningsdagarna är Carolina Welin med lång erfarenhet av återhämtning och rehab för personer med spridd bröstcancer. Sista anmälan Sista anmälningsdatum 30 mars 2018. Deltagare i Amazonas samtalsgrupper för spridd bröstcancer har förtur till dessa platser. Subvention Kursen är subventionerad av BCF Amazona och Sigtunastiftelsen. Pris 2 200 kr per person

Bidrag för vistelsen kan fås av Curo om din inkomst inte överstiger deras inkomstgräns. Du ansöker själv om bidraget och om det beviljas lämnar du intyget från CURO till Carolina Welin, MOW Hälsa, vid ankomsten till Sigtuna. Bidraget sökes hos www.curo.nu.